De Grote WTC Finale
11 februari 2019
WAT EEN WEEKEND !
29 april 2019

TRITEAM IS LOS!

Eindelijk was het zover. Het was dit weekend tijd voor de eerste wedstrijd voor Triteam Groningen, namelijk de RunBikeRun Hilversum waar 3 teams voor Groningen uitkwamen! Bij de dames deed Olga Pijpers haar eerste wedstrijd. Met nog wat last minute wisseltips was ze er helemaal klaar voor en reed een prachtige race. Samen met Christina Draijer, terug van weggeweest en Marrijtje werd het team 4de!
Bij de heren werd er ook hard geracet en vooral heel hard gelopen, maar Bram Smit zou Bram niet zijn als hij geen flinke inhaalslag op de fiets maakte, waardoor hij individueel elfde werd in een sterk veld. Ook startte Rutger voor Triteam en samen zorgden ze voor een mooie zesde plek voor het team A. In team B ging Dennis Weerdenburg van start en ook hij werd individueel 11de. Een goede start voor beide teams. Daarnaast wist Thijs zelfs, helemaal in topvorm na zijn trainingskamp, een 3de plek overall te bemachtigen. Puik staaltje werk hoor!
Maar niet alleen in Hilversum werd er hard geracet. Zo stond Johanna Lorenz aan de start van de halve marathon in Lissabon. We wisten door de WTC al dat ze hard kan rennen, maar onder het regime van Striid is dat alleen maar verbeterd. Een loodzware race met flink steile bruggen, maar wat een tijd zette ze neer: 1:28:13!! Ontzettend knap! Ook de kersverse winnares van de Pokkelbokaal, Marieke Vd Zee was aanwezig. Kennelijk heeft de bokaal een heel motiverende werking want de loopschoenen worden meteen aangetrokken om er volgend jaar weer vanaf te zijn. Lekker bezig hoor Marieke 😉
Van hard lopen gaan we weer naar hard fietsen, en als je denkt aan hard fietsen, dan denk je meteen aan onze Jens die meedeed aan de ICW Middelstum. Pittig fietsen zo op de kale Groningse vlaktes en ondanks hij de berm even van dichtbij bekeek werd hij 13de!
Kortom, een mooie start van het seizoen en er komen vast nog een heleboel mooie prestaties bij. Ga zo door Tritanen!