De commissies

Accie

De Accie zorgt voor alle leuke activiteiten rondom Tritanium. Dat zijn bijvoorbeeld de borrels en feestjes in Tram 13, de BBQ’s, het verenigingsweekend en de introweek. Daarnaast organiseert de Accie elk voorjaar een trainingsweekend in Bakkeveen, dat garant staat voor gezelligheid.

Leden: Alex, Bas, Lotte, Robert, Zoë.

Wedcie

De Wedcie organiseert de wedstrijden van Tritanium. Deze zijn de zwemloop in april, de NSK Triathlon in juni en de clubkampioenschappen in september.

Leden: Rick (voorzitter), Anouk, Bart, Friederike, Margot, Milou.

Webcie

De Webcie is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de Tritanium website en de websites van de evenementen.

Leden: Bart, Ina, Jens.

Redactie

De Tritanium Times is het tweemaandelijkse blad van Tritanium. Deze is gevuld met informatieve stukjes, verslagen en minder zinnige stukjes. De redactie probeert er voor te zorgen dat zowel nieuwe leden als de bekende gezichten aan het woord komen.

Leden: Anne vW, Anne W, Bram, Maarten, Rutger.

Kascommissie

De financiën van Tritanium worden twee maal per jaar doorgenomen met de penningmeester. Dit zorgt voor de financiële continuïteit van de vereniging.

Leden: Ernst, Thomas.

Karcie

Het beheer en de verhuur van de Tritaanhanger wordt verzorgt door de Karcie. De Triaanhanger vervoert de fietsen en spullen tijdens trainingsweekenden, wedstrijden en andere bijzondere evenementen.

Lid: Hans.

BataLaucie

De BataLaucie verzocht de deelname aan de jaarlijkse Batavierenrace en de Lauwersloop. Sinds een aantal jaar is Tritanium een naam om te onthouden voor de eindoverwinning. Met een gemiddelde van 15,4 km/h heeft Tritanium in 2014 de lauwersloop gewonnen. Uiteraard gaan deze evenementen gepaard met veel gezelligheid.

Leden: Loes, Martine, Omar, Renske, Thijs.

Duco

De Duco is de commissie die jaarlijks de Tritanium Duathlon organiseert. Dit is, volgens de leden van de Duco, de gezelligste commissie binnen Tritanium. Er bestaat zelfs een ‘vrienden van de Duco’ groep.

Leden: Jordi (voorzitter), Claar, Feya, Jeroen, Joost, Sanne.

Word lid!