Bestuur 2017-2018

v.l.n.r.: Anne Wouda, Thijs Wiggers, Rutger Duursma, Nienke Kienstra & Ernst van Bergen.

 

Thijs Wiggers – Voorzitter

Thijs Wiggers, alias Wiggo, heeft de leiding over de jubilerende vereniging. De Masterstudent Bewegingswetenschappen weet zijn studie feilloos te combineren met zijn ambitie om het WK Duathlon te halen. Hij doet mee in de RBR Series en wist als junior al een keer Nederlands Kampioen Duathlon te worden! Eén van de wedstrijden in de RBR Series is elk jaar in Groningen, waar Thijs als lid van de Duathlon Commissie voor zorgt dat het ook dit jaar vlekkeloos zal verlopen.

Rutger Duursma – Vice-voorzitter

“Rudy” is bijna klaar om zijn masterbul in de Rechten te ontvangen, terwijl hij ondertussen Thijs ondersteunt in zijn voorzitterstaken. Inmiddels is dit – met een tussenjaar – zijn derde keer als bestuurslid waarna hij op twee functies na Tritanium van alle kanten gezien heeft. Een man met ervaring, kunnen we wel zeggen. Rutger neemt deel in de 1e divisie van de triathloncompetitie e participeert net als Thijs in de RBR Series. Naast vice-voorzitter zit Rutger ook in de Redactie van Tritanium.

Ernst van Bergen – Penningmeester

Ernst – c.q. Errol – is net als Rutger druk bezig om zijn Rechtenbul te halen én ook hij is lid van de Redactie. Goed voorbeeld doet goed volgen. Deze jongeman regelt alle financiën binnen de vereniging dus moeilijke vragen over geldstromen, liquiditeit, crediteuren en debiteuren? Ernst kan je er alles over vertellen. Hij doet daarnaast mee in de 3e divisie bij de mannencompetitie.

Anne Wouda – Technisch-Cöordinator

Anne Wouda, onder Tritanen ook wel bekend als Waldie, zorgt er als TC voor dat alle zaken rondom trainingen en wedstrijden soepel verlopen. Wil je een wetsuit lenen? Anne kan het voor je regelen. Ze kan goed piano spelen, houdt er als Wiskundestudent van ingewikkelde rekensommen te maken en start dit jaar in de 2e divisie van de triathloncompetitie en doet mee aan de RBR Series.

Nienke Kienstra – Secretaris

Nienke – Nien –  zorgt ervoor dat de notulen en het secretariaat op orde blijven. Deze dame is druk bezig om arts te worden en weet sport, sociaal en studie goed te combineren. Daarnaast zit ze ook in de Activiteitencommissie en doet ze naast triathlon regelmatig aan zeilen. Ze komt uit in de 1e divisie bij de dames triathlon.

 

De Tritanium besturen vanaf het ontstaan in 2002 zijn te vinden via de volgende link.