Podiumplekken bij GNSK en Eerste Divisie!
12 juni 2018
Introductieweek!
5 september 2018

Succes bij Frysman en meer…

Gisteren stond niet de minste triathlon op het programma: de Frysman, een hele triathlon met vaak een woest zwemparcours en een fietsparcours waarbij je voortdurend met je kop in de wind zit. Geen wonder dus dat Jacob er (wederom) aan de start stond. Na een heftig maar toch goed zwemonderdeel, dat zelfs de snelste triathleet niet onder het uur kon afleggen, wist Jacob alsnog een sterk en naar eigen zeggen ‘beheerst’ fietsonderdeel neer te zetten (38,6 km/h). Onderhand had hij al een enorme voorsprong op de nummer twee en hield die natuurlijk bij het lopen ook nog vol, zo wist hij de hoogste trede op te eisen bij deze hele triathlon in een toptijd! Klasse!

Daarnaast had Thijs zaterdag een bijna-thuiswedstrijd in Deurningen. Zijn grootste concurrent Mark Oude Bennink wist hier geen revanche te krijgen voor de Beermile die hij in 2016 nipt van Thijs verloor, want Thijs wist een kleine minuut voor hem te finishen. Door supersterk te fietsen en te lopen pakte Thijs hier de eerste plaats, met de vorm zit het al wel goed!

In Zeewolde stond Marieke aan de start bij de OD. Ze zette een snelle zwemtijd neer en wist ook de rest van de wedstrijd goed in het veld te blijven. Ze eindigde zelfs als eerste dame tussen 18-23 jaar, chapeau!