Thetra fysiotherapieSpaak - koffie & koers  

RunX Groningen

Op het Hoendiep 127A zit onze hoofdsponsor RunX Groningen gevestigd. Mocht je hardloop spullen nodig hebben, dan is dit the place to be! Met een ruim assortiment aan hardloopkleding, schoenen, voeding etc. moet je hier kunnen vinden wat je zoekt. Bij RunX Groningen krijgen alle Tritanen 10% korting op het volledige aankoopbedrag. Op www.RunX.nl staat meer informatie over RunX Groningen en kan je thuis alvast een gedeelte van het assortiment bekijken.

ikwilsportvoeding.nl

Als lid van Tritanium kan je met 10% korting al je gelletjes, reepjes, sportdrank en Flapjacks bestellen op ikwilsportvoeding.nl. Er is dus geen reden om op een wedstrijd of training onvoorbereid op te komen dagen!

Wil je besparen op verzendkosten? Dat kan! Twee keer per jaar houden we een bestelronde binnen de vereniging, wat het nóg goedkoper maakt.

Tram 13

Naast het vele sporten, blijft Tritanium een studentenvereniging met een hoog gezelligheids-gehalte. Onze maandelijkse borrel op de tweede woensdag van de maand wordt bij Tram 13 gehouden. Tram 13 is een gezellige kroeg gelegen aan de Gelkingestraat nummer 13 in Groningen. Op www.tram13.nl kun je meer informatie vinden.

Thetra

Veel en fanatiek sporten is natuurlijk hartstikke leuk, maar kan ook leiden tot blessures. Mocht je last hebben van je kuiten, bovenbeen, schouder of desnoods je kleine teen, dan kan je terecht bij Thetra. Voor Tritanen is  de eerste diagnose bij Thetra namelijk gratis! Vergeet niet te vermelden bij het maken van je afspraak dat je lid bent van Tritanium! Voor contactgegevens zie www.thetra.nl.

Spaak – Koffie & Koers

Spaak is dé fietscafé van Groningen. Fietsen betekent vrijheid, er op uit gaan, afzien, op avontuur. Koffie geeft je energie, maar koffie betekent ook sociale interactie, bij elkaar komen, de mooiste wielerverhalen uitwisselen. Spaak organiseert bijv. elke zaterdag om 9.30 uur een koffie&ride . Meer info op: www.Spaak.cc

The Blokes

The blokes is onze eetsponsor, iedere 4e dinsdag van de maand kunnen wij hier terrecht voor de beste Burgers van Groningen! Meer info op www.the-blokes.nl/

Word lid!