Clubkampioenschappen 2020
22 september 2020
Introductieweek 2022
18 augustus 2021

hALV is achter de rug!

Afgelopen vrijdag 19 maart was het alweer tijd voor de hALV van bestuur Treffers! We zetten de trend van de digitale ALV’s helaas weer door met deze editie, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Alle onderdelen kwamen weer aan bod! Een halfjaarverslag met alle activiteiten tot nu van onze secretaris Tijn mocht het ijs breken, waarna de begroting en realisatie tot maart van onze penningmeester Jannis aan de kaak werd gesteld. Ondanks enkele terechte kritische noten werd deze toch met een meerderheid goedgekeurd, er zijn wat aanpassingen nodig en deze ontvangen jullie zo snel mogelijk in je mailbox.

Een update van het beleidsplan werd ook gepresenteerd door Bram, die was helaas niet erg spannend. Corona heeft voor veel dingen roet in het eten gegooid, gelukkig zijn we wel erg blij met een aantal creatieve dingen die we toch door hebben kunnen laten gaan om ons beleid uit te voeren zoals de 5K challenge, de KOM/QOM challenge en de solo cross challenge!

Als laatste was het traditiegetrouw ook weer tijd voor de uitreiking van de Pokkelbokaal! Deze steen uit de Vismarkt gaat jaarlijks naar de Tritaan die tussen de ALV en de hALV het meeste is aangekomen. Na nominaties van onze geliefde leden Jeroen, Robin, Bobby en Zoë was de eer aan Bobby om deze (weliswaar digitaal) in ontvangst te nemen. Van harte gefeliciteerd Bobby!