Bestuur 2018-2019

 

v.l.n.r.: Anne van Wijngaarden, Friederike Rost, Jeroen van Schaik, Ina Karn & Alex Tonks.

Jeroen van Schaik – Voorzitter

Hij was natuurlijk al jaren bekend als “Jeroen niet doen!” en heeft nu besloten om iets wél te doen: Voorzitter worden van G.S.T.V. Tritanium. Jeroen studeert geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en is momenteel ook nog eens aan het promoveren op kankeronderzoek. Naast zijn studie is hij actief bij meerdere (sport)verenigingen. Hij heeft voor de Gyas selectie geroeid, hard leren fietsen bij Tandje Hoger, maar nu is hij erachter gekomen dat triathlon toch echt de mooiste sport is en je hier nóg harder leert fietsen. Ondanks hij nog niet zo lang lid is, is hij helemaal ingeburgerd in de vereniging en zijn wij blij hem als voorzitter te hebben!

Ina Karn – Vice-voorzitter

Ina is Tritaniums manusje-van-alles en helpt Jeroen om bovenop de voorzitterstaken te zitten. Als erg nieuw lid van de vereniging zal ze het bestuur helpen met haar creativiteit. Ze is Duits, doet al enkele jaren aan triathlon en heeft getraind in Duitsland, de VS en nu Nederland, heel internationaal! Daarnaast is ze de enige van het bestuur die een niet-beta studie doet, maar business. Verder maakt ze komend jaar deel uit van de WebCie.

Alex Tonks – Secretaris

Alex Tonks, ook wel bekend als Sir Cox, mag dit jaar als secretaris laten zien wat hij allemaal bij zijn Nederlandse taalles heeft geleerd en zal dan ook met liefde al jullie mailtjes beantwoorden. Daarnaast is hij druk bezig met zijn studie Geneeskunde, waarvoor hij hele dagen door het ziekenhuis rond hobbelt. Alex zit dit jaar in de AcCie –een biertje smaakt hem namelijk wel– , maar is natuurlijk ook wel eens op een training te vinden als het hem uitkomt.

Friederike Rost – Penningmeester

Friederike is een uniek lid van Tritanium en heeft binnen het bestuur de functie als penningmeester op zich genomen om te zorgen dat de financiele status van de vereniging goed blijft. Ze zit dit jaar ook in de Wedstrijdcommissie, waardoor een mooie zwemloop en clubkampioenschappen gegarandeerd zijn. Naast triatlon studeert ze fysiotherapie, doet ze regelmatig aan zeilen met haar familie en surfen!

Anne van Wijngaarden – Technisch-Cöordinator

Onze lieve Anne van Wijngaarden – binnen Tritanium ook wel bekend als Heipaal van diergaarde Blijdorp – is niet alleen de grootste van het bestuur, maar ook de grootste motiverende drijfveer. Ze is altijd goedgemutst en weet daarmee iedereen om haar heen te motiveren en enthousiasmeren – niet alleen als het om sport gaat.
Als technisch coördinator zal ze zich niet alleen inzetten om in samenwerking met de trainers het trainingsprogramma soepel te laten verlopen, maar zal ze er bovendien voor zorgen dat iedereen met veel plezier aan de wedstrijden deel zal nemen.

 

De Tritanium besturen vanaf het ontstaan in 2002 zijn te vinden via de volgende link.